Den store kjøpedagen for Hewlett Packard-produkter

Hjelp til med å ødelegge Israel-boikotternes planer lørdag 3. desember. Se hva du kan gjøre og gå til handling!

(Illustrasjonsfoto: TechStage, flickr)
(Illustrasjonsfoto: TechStage, flickr)

Lørdag 3. desember mobiliserer en stor gruppe anti-israelske organisasjoner (se under) til aksjoner mot datavareselskapet Hewlett Packard. Boikotterne hevder HP-produkter bidrar til å “legitimere og opprettholde den israelske okkupasjonen”. Israels okkupasjon er lovlig etter folkeretten. Senest i den siste runden av forhandlinger, våren 2014, gikk Benjamin Netanyahu med på at “den nye sikre og anerkjente grensen mellom Israel og Palestina vil bli fremforhandlet basert på 1967-linjene med gjensidige landbytter”. Boikotterne ignorerer at Israel gjentatte ganger har kommet med tilbud om å avslutte okkupasjonen og bryr seg ikke om hva Israel fikk i retur etter tilbaketrekningen av Gaza i 2005.

HPs store forbrytelse, ifølge boikotterne, er at de selger data- og sikkerhetsutstyr til Israels sikkerhetsstyrker.

På lørdag vil boikotterne gå rundt til datavarebutikker som selger HP-produkter å be dem stanse salget.

 

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Motaksjon

HP fortjener ikke kjeft og mobbens besøk i butikklokaler. Selskapet og deres forhandlere fortjener takk og ros. Med Israel for fred (MIFF) oppmuntrer flest mulig medlemmer, flest mulig venner av demokrati og frihet, til å kjøpe HPs varer lørdag 3. desember.

Er du i nærheten av en datavareforretning som selger HP-produkter, så vis interesse for produktene. Kanskje du kan kjøpe et nettbrett eller en PC som julegave til familien?

Gå inn på HPs nettbutikk lørdag 3. desember, og se om det er noe som frister. La lørdag 3. desember bli dagen da Hewlett Packard opplever årets salgsrekord. Kjøp bærbar PC, stasjonær PC, nettbrett, skrivere, skjermer m.m.

  • Vi trenger deg som aktiv støttespiller for Israel. Hvis du ikke er medlem av MIFF, så send din innmelding nå. MIFF har ingen store sponsorer. Alt arbeidet er bare mulig fordi Israel-venner over hele landet gir frivillige bidrag til informasjonsarbeidet. Hittil i år har vi hatt gaver langt under budsjett, så den økonomiske situasjonen er presset. Send din gave via VIPPS (39881) eller via SMS i skjemaet nederst på denne siden. Du kan også gi gave til konto 78770654539 eller sende SMS med kodeordet MIFF-FEST til 2160 (350 kroner).

 

Boikottorganisasjonene

Dersom du handler, vil du bidra til å ødelegge følgende boikottorganisasjoners planer:

Hovedaktørene er BDS Norge, Palestinakomiteen og Fellesutvalget for Palestina. Følgende organisasjoner er tilsluttet kampanjen: Fagforbundet, Arbeidernes Ungdomsfylking, Rødt, Norsk Transportarbeiderforbund, Sosialistisk Ungdom, KFUK-KFUM Global, Fellesforbundet avd 850 Oslo Grafiske Fagforening, Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom, Industri Energi, Ship to Gaza Norway, AKULBI, Changemaker, TeoLOgene, Sabeels Venner i Norge, Kvekerhjelp, LO i Oslo.

Store internasjonale selskaper som HP selger varer og tjenester til nesten alle verdens land. Hvis du ikke forstår hvor frastøtende det er at Norges største arbeidstakerorganisasjon, flere kristne organisasjoner og ungdomspartier ensidig boikotter det selskapet som bidrar til jøders sikkerhet, kan vi dessverre ikke hjelpe deg.

Forrige artikkelIsraelske arabere i Haifa gir tid og tømmer for å gjenoppbygge nedbrent synagoge
Neste artikkelVG: Boikottvedtaket er uttrykk for en urovekkende negativ særbehandling av Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -