Den store kjøpedagen for Hewlett Packard-produkter

Hjelp til med å ødelegge Israel-boikotternes planer lørdag 3. desember. Se hva du kan gjøre og gå til handling!
(Illustrasjonsfoto: TechStage, flickr)
(Illustrasjonsfoto: TechStage, flickr)

Lørdag 3. desember mobiliserer en stor gruppe anti-israelske organisasjoner (se under) til aksjoner mot datavareselskapet Hewlett Packard. Boikotterne hevder HP-produkter bidrar til å «legitimere og opprettholde den israelske okkupasjonen». Israels okkupasjon er lovlig etter folkeretten. Senest i den siste runden av forhandlinger, våren 2014, gikk Benjamin Netanyahu med på at “den nye sikre og anerkjente grensen mellom Israel og Palestina vil bli fremforhandlet basert på 1967-linjene med gjensidige landbytter”. Boikotterne ignorerer at Israel gjentatte ganger har kommet med tilbud om å avslutte okkupasjonen og bryr seg ikke om hva Israel fikk i retur etter tilbaketrekningen av Gaza i 2005.

HPs store forbrytelse, ifølge boikotterne, er at de selger data- og sikkerhetsutstyr til Israels sikkerhetsstyrker.

På lørdag vil boikotterne gå rundt til datavarebutikker som selger HP-produkter å be dem stanse salget.

Motaksjon

HP fortjener ikke kjeft og mobbens besøk i butikklokaler. Selskapet og deres forhandlere fortjener takk og ros. Med Israel for fred (MIFF) oppmuntrer flest mulig medlemmer, flest mulig venner av demokrati og frihet, til å kjøpe HPs varer lørdag 3. desember.

Er du i nærheten av en datavareforretning som selger HP-produkter, så vis interesse for produktene. Kanskje du kan kjøpe et nettbrett eller en PC som julegave til familien?

Gå inn på HPs nettbutikk lørdag 3. desember, og se om det er noe som frister. La lørdag 3. desember bli dagen da Hewlett Packard opplever årets salgsrekord. Kjøp bærbar PC, stasjonær PC, nettbrett, skrivere, skjermer m.m.

  • Vi trenger deg som aktiv støttespiller for Israel. Hvis du ikke er medlem av MIFF, så send din innmelding nå. MIFF har ingen store sponsorer. Alt arbeidet er bare mulig fordi Israel-venner over hele landet gir frivillige bidrag til informasjonsarbeidet. Hittil i år har vi hatt gaver langt under budsjett, så den økonomiske situasjonen er presset. Send din gave via VIPPS (39881) eller via SMS i skjemaet nederst på denne siden. Du kan også gi gave til konto 78770654539 eller sende SMS med kodeordet GAVE til 1948 (250 kroner over mobilfaktura).

Boikottorganisasjonene

Dersom du handler, vil du bidra til å ødelegge følgende boikottorganisasjoners planer:

Hovedaktørene er BDS Norge, Palestinakomiteen og Fellesutvalget for Palestina. Følgende organisasjoner er tilsluttet kampanjen: Fagforbundet, Arbeidernes Ungdomsfylking, Rødt, Norsk Transportarbeiderforbund, Sosialistisk Ungdom, KFUK-KFUM Global, Fellesforbundet avd 850 Oslo Grafiske Fagforening, Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom, Industri Energi, Ship to Gaza Norway, AKULBI, Changemaker, TeoLOgene, Sabeels Venner i Norge, Kvekerhjelp, LO i Oslo.

Store internasjonale selskaper som HP selger varer og tjenester til nesten alle verdens land. Hvis du ikke forstår hvor frastøtende det er at Norges største arbeidstakerorganisasjon, flere kristne organisasjoner og ungdomspartier ensidig boikotter det selskapet som bidrar til jøders sikkerhet, kan vi dessverre ikke hjelpe deg.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise