Lars Gule truet med å gå i TV2-debatt

Forskeren som stadig advarer mot ekstremisme, gjentok at han ser på Israel som en illegitim stat.

Lars Gule. (Skjermdump fra TV2 Underhuset 2. desember 2016)
Lars Gule. (Skjermdump fra TV2 Underhuset 2. desember 2016)

Se hele debatten i TV2 Underhuset ved å klikke her.

Jon Hustad, fast debattant i TV2 Underhuset, påpekte at jødehatet er en integrert del av islam. Dette blir bekreftet av jødenes historie i muslimske land før 1948. Les hvordan sunni-muslimske toppteologer begrunnet sitt jødehat i 1968.

Rapporten om antisemittisme fra 2012 viser en klar kobling mellom holdninger til konflikten mellom Israel og palestinerne og holdninger til jøder generelt. Graden av antisemittisme er størst blant de ivrigste støttespillerne til palestinerne.

Forrige artikkelIranere mistenkt for å planlegge terrorangrep mot Israels ambassade i Kenya
Neste artikkelIsraels etterretning ønsker å være relevante i kampen mot global jihad
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.