Wow! Norsk designkopp lansert i Israel

Mange israelske småbarnsforeldre kommer fra nå av til å sende takknemlige tanker til Porsgrunn.
Fra den israelske reklamefilmen for den norsk-utviklede WOW-koppen.
Fra den israelske reklamefilmen for den norsk-utviklede WOW-koppen.
WOW-koppen.
WOW-koppen.

For noen år siden fikk nå avdøde Gunnar Berg fra Kristiansand en idé om en sølefri kopp. Produktutvikling- og designselskapet Pavels Innovation AS i Porsgrunn utviklet Bergs patent kommersielt. Sammen med et amerikansk partnerselskap ble varemerket WOW etablert. Produktene har siden gått sin seiersgang som WOW-koppen. Hittil er den lansert i omkring 50 land.

– I høst er koppen lansert også i Israel, kan Erik Pavels Petersen, manager i WOW fortelle. I Israel er WOW-koppen lansert med merkenavnet Even Seal hos den store apotekkjeden Super-Pharm og deres produktserie Life Baby’s.

En god del av WOWs produktutvikling pågår fortsatt i Porsgrunn. Pavels Innovation AS har også tidligere samarbeidet med israelske designere og håper forretningssamarbeidet med Israel kan fortsette å styrke seg.

– Vi er glad for at våre produkter også kan komme til nytte og glede i Israel, sier Petersen.

I en mindre sølete hverdag kommer mange israelske småbarnsforeldre til å si “toda raba” i retning Norge og Porsgrunn. På Pavels Innovations Facebook-side er det publisert en kort reklamefilm på hebraisk

Selskapet Pavels Innovation hadde kanskje aldri sett dagens lys dersom det ikke var for boikott av Israel, forteller Petersen. For ca 15 år siden jobbet han i et større industriselskap i Telemark.  Der opplevde han seg presset av fagforeningen til å støtte boikott av Israel. Denne konflikten ble en av motivasjonsfaktorene til at Petersen sluttet der og startet eget selskap.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise