Verdenskjent israelsk naturfotograf elsker å ta bilder av ville dyr i Norge

Nå kan du møte den kjente naturfotografen Roie Galitz på Kunstnernes Hus i Oslo.
Mandag kan du møte den verdenskjente fotografen Roie Galitz i Oslo. (Foto: Privat)
Mandag kan du møte den verdenskjente fotografen Roie Galitz i Oslo. (Foto: Privat)

Den israelske naturfotografen Roie Galitz viser fram fotografier og holder foredrag på Kunstnernes hus i Oslo mandag 24. april klokken 17.00. Den verdenskjente fotografen har nylig vært på Svalbard og vil vise frem resultatet fra turen.

Galitz er lidenskapelig opptatt av naturen og bekymret for global oppvarming. Han reiser mye til avsidesliggende steder med ekstreme forhold, fra villmarken i Afrika til frosten på Antarktis, og tar imponerende bilder av ville dyr i deres naturlige habitat.

De siste fem årene har fotografen blitt spesielt interessert i isbjørner. Derfor har det blitt mange turer til Svalbard. Dette var hans sjuende tur til Norge. Bildene får stor oppmerksomhet over hele verden, noe som øker fokuset på miljøspørsmålet. Galitz har også vært med på flere TV-programmer. Mandag kan du hilse på ham i Oslo.

Galitz har flere ganger vært på Svalbard for å fotografere isbjørner. (Foto: Roie Galitz )
Galitz har flere ganger vært på Svalbard for å fotografere isbjørner. (Foto: Roie Galitz )

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise