Verdenskjent israelsk naturfotograf elsker å ta bilder av ville dyr i Norge

Nå kan du møte den kjente naturfotografen Roie Galitz på Kunstnernes Hus i Oslo.

Mandag kan du møte den verdenskjente fotografen Roie Galitz i Oslo. (Foto: Privat)
Mandag kan du møte den verdenskjente fotografen Roie Galitz i Oslo. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den israelske naturfotografen Roie Galitz viser fram fotografier og holder foredrag på Kunstnernes hus i Oslo mandag 24. april klokken 17.00. Den verdenskjente fotografen har nylig vært på Svalbard og vil vise frem resultatet fra turen.

Galitz er lidenskapelig opptatt av naturen og bekymret for global oppvarming. Han reiser mye til avsidesliggende steder med ekstreme forhold, fra villmarken i Afrika til frosten på Antarktis, og tar imponerende bilder av ville dyr i deres naturlige habitat.

De siste fem årene har fotografen blitt spesielt interessert i isbjørner. Derfor har det blitt mange turer til Svalbard. Dette var hans sjuende tur til Norge. Bildene får stor oppmerksomhet over hele verden, noe som øker fokuset på miljøspørsmålet. Galitz har også vært med på flere TV-programmer. Mandag kan du hilse på ham i Oslo.

Galitz har flere ganger vært på Svalbard for å fotografere isbjørner. (Foto: Roie Galitz )
Galitz har flere ganger vært på Svalbard for å fotografere isbjørner. (Foto: Roie Galitz )
Forrige artikkelGrønt lys for sabbat-åpne supermarked
Neste artikkelIsrael-venner i arbeiderbevegelsen advarer LO mot boikott
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.