Verdenskjent israelsk naturfotograf elsker å ta bilder av ville dyr i Norge

Nå kan du møte den kjente naturfotografen Roie Galitz på Kunstnernes Hus i Oslo.

Mandag kan du møte den verdenskjente fotografen Roie Galitz i Oslo. (Foto: Privat)
Mandag kan du møte den verdenskjente fotografen Roie Galitz i Oslo. (Foto: Privat)

Den israelske naturfotografen Roie Galitz viser fram fotografier og holder foredrag på Kunstnernes hus i Oslo mandag 24. april klokken 17.00. Den verdenskjente fotografen har nylig vært på Svalbard og vil vise frem resultatet fra turen.

Galitz er lidenskapelig opptatt av naturen og bekymret for global oppvarming. Han reiser mye til avsidesliggende steder med ekstreme forhold, fra villmarken i Afrika til frosten på Antarktis, og tar imponerende bilder av ville dyr i deres naturlige habitat.

De siste fem årene har fotografen blitt spesielt interessert i isbjørner. Derfor har det blitt mange turer til Svalbard. Dette var hans sjuende tur til Norge. Bildene får stor oppmerksomhet over hele verden, noe som øker fokuset på miljøspørsmålet. Galitz har også vært med på flere TV-programmer. Mandag kan du hilse på ham i Oslo.

Galitz har flere ganger vært på Svalbard for å fotografere isbjørner. (Foto: Roie Galitz )
Galitz har flere ganger vært på Svalbard for å fotografere isbjørner. (Foto: Roie Galitz )Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise