Hjelp til deg som nå melder deg ut av LO

Ikke alle norske arbeidere vil være medlem av en organisasjon som boikotter og vil utslette verdens eneste jødiske stat. For dem finnes det gode alternativer til LO.
62 prosent av delegatene på LO-kongressen stemte for full boikott av Israel. (Skjermdump fra LOs direktesending)
62 prosent av delegatene på LO-kongressen stemte for full boikott av Israel. (Skjermdump fra LOs direktesending)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Etter at LO-kongressen på fredag gikk inn for full boikott av Israel, har mange valgt å melde seg ut av arbeidstakerorganisasjonen i protest. Personer som har vært medlem av LO i en hel yrkeskarriere, sier nå takk og farvel. De kan ikke lenger finne seg i å være medlem av en organisasjon som ikke bare kjemper for boikott, men som også går inn for en politikk der verdens eneste jødiske stat forsvinner.

I sosiale medier ser vi mange som sier de har meldt seg ut eller kommer til å melde seg ut på mandag. En snarest mulig reaksjon vil sende sterkest signal til forbundene. For dem som ikke lenger ønsker å assosiere seg med LO finnes det heldigvis alternativer. Det er arbeidstakerorganisasjoner i Norge som ikke involverer seg i utenrikspolitikk og som heller ikke jobber for en boikott av Midtøstens eneste demokrati.

Hovedorganisasjonen for universitets- og høyskoleutdannede (Unio) er Norges nest største arbeidstakerorganisasjon etter LO med sine 340.000 medlemmer. Unio består av 12 ulike medlemsforbund og er en partipolitisk uavhengig organisasjon.

Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS) er en norsk partipolitisk uavhengig organisasjon for arbeidstakere. YS består av 20 forskjellige forbund og har i dag rundt 230.000 medlemmer. Medlemmene dekker alle sektorer i arbeidslivet.

Akademikerne er en yrkesorganisasjon for folk med utdanning fra universitet eller vitenskapelig høyskole. Akademikerne består av 13 foreninger og har i dag rundt 195.000 medlemmer.

Ta affære så raskt som mulig! Et par e-poster eller et par telefoner, så er du ute av LO og inne i et forbund som tenker mer på deg som arbeidstaker og som ikke indoktrinerer deg og dine kollegaer til å innta ekstreme standspunkt i en fjerntliggende konflikt.

Folk tenker ikke bare på å melde seg ut etter LOs skammelige vedtak. De tenker også på å melde seg inn – i Med Israel for fred – organisasjonen som står fremst i den politiske kampen for Israel i Norge. Om lag 60 timer etter LOs vedtak har MIFF fått over 500 nye medlemmer, og det fortsetter å strømme inn med nye medlemmer.

Klikk her for å bli medlem du også! (Det tar kun 1-2 minutt.)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise