Se nøye på logoen om du fortsatt er i tvil om LO er fiendtlig innstilt mot Israel

Gir ikke den minste plass til jødenes stat.

Avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen går rundt på LO-kongressen med skjerf der Israel er fjernet fra kartet. (Faksmile fra LO-Aktuelt nr. 9-2017.)
Avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen går rundt på LO-kongressen med skjerf der Israel er fjernet fra kartet. (Faksmile fra LO-Aktuelt nr. 9-2017.)

Fredag 12. mai vedtok LO full boikott og politikk som vil utslette Israel.

Du synes kanskje MIFF har brukt sterke ord når vi har hevdet at LO vil utslette verdens eneste jødiske stat? Om så er, ta en nøye titt på logoen som avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen bar på brystet under LO-kongressen. Det er logoen til Palestinian General Federation of Trade Unions (PGFTU), LOs palestinske søsterorganisasjon.

Logoen til PGFTU.
Logoen til PGFTU.

Kartskissen i logoen viser områdene Gaza-stripen, Israel og Vestbredden samlet som et område, farget i islams grønne farge. Israel er borte fra kartet. Det er akkurat som MIFF har hevdet – LOs politikk vil føre til en framtid der verdens eneste jødiske stat er borte og jødene i området igjen kommer under muslimsk dominans.

MIFF har loset LO-medlemmene gjennom det som ikke lenger er kosher og gitt veiledning til dem som vil melde seg ut av LO. Vi har også noen særskilte ord til mannen som sørget for boikottvedtaket.

MIFF har publisert leserbrev fra en som meldte seg ut av LO og påpekt et gapende og stort hull i LOs Israel-boikott.

 

  • Har du venner og slektninger som fortsatt ikke er utmeldt av LO? Ta en alvorsprat med dem! Har du venner og slektninger som fortsatt ikke er medlem av MIFF? Ring til dem nå og si at du kan melde dem inn. Bruk dette registreringsskjemaet.
Forrige artikkel50 år siden Seksdagerskrigen startet
Neste artikkelBryan Adams med tre konserter i Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.