MIFF talte israelernes sak hos Unge Høyre og FpU

Med Israel for fred (MIFF) har talt israelernes sak til unge politiske talenter på sommerleirene til Unge Høyre og Fremskrittspartiets Ungdom.

Kristoffer Vikan er fornøyd med å se to nye ungdommer melde seg inn i MIFF på stand hos Fremskrittspartiets Ungdom. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Kristoffer Vikan er fornøyd med å se to nye ungdommer melde seg inn i MIFF på stand hos Fremskrittspartiets Ungdom. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

MIFFs organisasjonssekretær og ungdomsansvarlig Kjetil Ravn Hansen har stått på stand på sommerleirene til Unge Høyre og Fremskrittspartiets Ungdom de siste dagene. Han har også hatt med seg yngste medlem av hovedstyret i MIFF, Kristoffer Vikan, som også er leder av MIFF Nord-Trøndelag.

– Vi har møtt mye bra ungdom og fått delt ut MIFFs materiell og ønsket noen nye medlemmer velkommen, sier Hansen. MIFF har årlige turer til Israel for unge voksne mellom 18 og 30 år. MIFF tilbyr også sponsede plasser på nasjonale konferanser. Første sjanse å søke om plass er på MIFF Forum lørdag 14. og søndag 15. oktober.

Kristoffer Vikan på stand for MIFF på Unge Høyres sommerleir. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Kristoffer Vikan på stand for MIFF på Unge Høyres sommerleir. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

 

Kristoffer Vikan fikk holde et miniforedrag om Israel og MIFFs arbeid for deltakerne på Fremskrittspartiets Ungdoms sommerleir. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Kristoffer Vikan fikk holde et miniforedrag om Israel og MIFFs arbeid for deltakerne på Fremskrittspartiets Ungdoms sommerleir. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

MIFFs ungdomsarbeid blir finansiert av medlemmers årskontingent og deres frivillige donasjoner gjennom året. Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.

Forrige artikkelHvorfor er det som beskytter livet til jøder i Israel så upopulært i AUF?
Neste artikkelMeningsmåling viser at to av tre israelere mener Netanyahu bør trekke seg dersom han tiltales
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.