Bruk stemmeretten!

Conrad Myrland er glad for å kunne stemme, men det er noe han er enda mye mer glad for.
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)
Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF). (Foto: ShaperMedia.se)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Jeg forhåndsstemte i går. Jeg var glad for å kunne legge listen til et parti jeg er sånn tålig enig med i en del saker i valgurnen. Men mye mer glad var jeg for å bo i et land hvor vi har stor grad av tillit til at de som måtte lide nederlag aksepterer det og de som vinner ikke misbruker seieren til politisk forfølgelse av meningsmotstandere.

Kanskje også du allerede har forhåndsstemt? Hvis ikke håper vi du bruker stemmeretten din på mandag! Tenk på om det er noen du kan hjelpe å komme til stemmelokalet, eller noen som bare trenger et vennlig digitalt puff. Som en Facebook-venn skrev: Norsk politikk blir ikke avgjort av likes på Facebook, men av at folk bruker sin stemmerett ved valg. Norsk politikk overfor Israel blir også i stor grad avgjort ved valg. Derfor: Kom deg til stemmelokalet mandag!

Før valget har MIFF samlet mye informasjon som skal gjøre deg klokere som velger.

Klikker du på partinavnene finner du alt som MIFF har skrevet om dem, i hvert fall de siste seks årene. I denne oversikten er alle partiene som meningsmålinger viser har mulighet til å vinne plass i Stortinget 2017-2021.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise