De skal lede Israels venner på Stortinget

Himanshu Gulati, Hans Fredrik Grøvan og Ingjerd Schou sitter i arbeidsutvalget for Israels venner på Stortinget i perioden 2017-2021. (Foto: Stortinget)
Himanshu Gulati, Hans Fredrik Grøvan og Ingjerd Schou sitter i arbeidsutvalget for Israels venner på Stortinget i perioden 2017-2021. (Foto: Stortinget)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Israels venner på Stortinget er en parlamentarisk vennskapsgruppe for Israel. På Stortinget er det flere andre slike vennskapsgrupper også med andre land. De siste stortingsperiodene har gruppen vært i vekst, fra omlag 30 i 2009-2013 til 37 i perioden 2013-2017.

Tirsdag 7. november var det konstituerende møte for en ny stortingsperiode. Hans Fredrik Grøvan, stortingsrepresentant for KrF og Vest-Agder, ble valgt som leder. Han var også leder fra 2013 til 2015.

Himanshu Gulati fra FrP og Akershus kommer inn som ny representant i arbeidsutvalget og blir nestleder. I forrige periode var Jørund Rytman FrPs representant i gruppen og leder fra 2015-2017, men Rytman tok ikke gjenvalg til Stortinget. Nå er Grøvan valgt som leder for hele fireårsperioden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ingjerd Schou fra Høyre og Østfold fortsetter som medlem i arbeidsutvalget.

Grøvan forteller til MIFF at rekruttering av medlemmer til vennskapsforeningen vil fortsette en stund videre før det er avklart hvem som blir medlem.

  • Skriv dine gratulasjoner til Grøvan, Gulati og Schou i kommentarfeltet.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag