Nå kan du skåle i israelsk musserende vin på julebord og nyttårsaften

Nyhet på Vinmonopolet.
For første gang en musserende israelsk vin på Vinmonopolet: Gamla Nature Brut.
Illustrasjon av en israelsk vin.
Fra vinmenyen til Golan Heights Winery.
Fra vinmenyen til Golan Heights Winery.

De siste årene har kunder av Vinmonopolet kunnet bestille to israelske viner, rødvinen Gamla Cabernet Sauvignon og hvitvinen Yarden Chardonnay. Du kan bestille vinene med levering på døra med forsendelseskostnad eller fraktfritt til ditt nærmeste Vinmonopol.

Nå har Vinmonopolet også åpnet for bestilling av en musserende israelsk vin, Gamla Nature Brut fra Golan Heights Winery. Smaken har «preg av eple og sitrus, hint av mineraler, litt moden stil», skriver Vinmonopolet.

Noen boikotter all alkohol, og dette tilbudet er ikke for dere.

Andre boikotter bare israelsk alkohol, noe som er umoralsk og hindrer fred. Noen innvender at vinen kommer fra Golan, men det er ingenting i folkeretten som forbyr handel med varer produsert i okkuperte områder. Israel har for øvrig annektert Golan-høyden etter at området ble lovlig okkupert i en forsvarskrig i 1967.

Men til dem som uansett vil nyte champagne til jule- og nyttårsfester, og som ønsker å fremme norsk samhandel med Israel på kjøpet sier vi: L’chaim!

Bestiller du fra Vinmonopolet.no nå, vil det gå noen dager og så får du en SMS når du kan hente flaskene dine på nærmeste butikk.

Ifølge Vinmonopolet er Gamla Nature Brut på lager kun i én butikk for øyeblikket, Steen & Strøm i Oslo (Nedre Slotts gate 8). Bestillingsetterspørsel gjennom nettsiden kan få de israelske vinene inn i flere butikker.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise