Dekorasjonen du ikke hadde ventet å finne på et julebord i Fagforbundet

– Man må stå opp for det man mener, skriver innsenderen.

Det er ikke alle julebord i Fagforbundet og LO som er pyntet med israelske flagg. Men en Israel-venn satte ut dette på eget initiativ. (Foto: Privat)
Det er ikke alle julebord i Fagforbundet og LO som er pyntet med israelske flagg. Men en Israel-venn satte ut dette på eget initiativ. (Foto: Privat)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Fagforbundet – Norges største arbeidstakerorganisasjon med 360.000 medlemmer – står for grusom diskriminering av verdens eneste jødiske stat. De går inn for utsulting og utarming av seks millioner jøder og to millioner arabere i Israel.

Fagforbundet vil ha mer press på Israel, men de kan ikke gi oss navnet på en eneste palestinsk leder som aksepterer at Israel er kommet for å forbli som en jødisk stat. Fagforbundets kamp for “Palestina” blir derfor en hyklerisk kamp for arabisk stat nummer 22 og muslimsk stat nummer 57, mens verdens eneste jødiske stat skal bort.

Fagforbundet sprer løgnerusannheter og farlige fantasier til sine medlemmer, og åpner kirkedørene for intifada.

Heldigvis er det noen som protesterer på dette. Mange har meldt seg ut av Fagforbundet, mens andre fortsetter å markere sin motstand innad i organisasjonen.

Denne uken fikk MIFF tilsendt bildet av en kreativ protest: På et julebord arrangert av et lokallag i Fagforbundet ble det satt opp et Israel-flagg på et av bordene.

– Knapt noen av mine kolleger visste om Fagforbundets boikott av Israel, skriver innsenderen til MIFF.

– Bare en perifer kollega kom med en negativ bemerkning da han foreslo å sette det israelske bordflagget nærmere stearinlyset. Men det ble raskt stille med min replikk: “Flaggbrenning er forbudt uansett nasjonalitet”, forteller han.

Hva gjør eller har du gjort for å protestere mot Fagforbundets behandling av verdens eneste jødiske stat? – Skriv ditt svar i kommentarfeltet under.

Forrige artikkelIsraelske ledere takker USA for anerkjennelsen av Jerusalem
Neste artikkelOpptøyene ble mindre enn fryktet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -