– Høyre bør ta et tydelig standpunkt og flytte ambassaden til Jerusalem

Preben Dimmen, leder i Ålesund Unge Høyre, lot seg inspirere på MIFFs Israelkonferanse.

Preben Dimmen (t.v) sammen med Knesset-medlem Amir Ohana på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april. (Foto: Privat/ Facebook)
Preben Dimmen (t.v) sammen med Knesset-medlem Amir Ohana på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april. (Foto: Privat/ Facebook)
GRIP SJANSEN!
Jødehatet er på frammarsj i Europa, ofte i form av demonisering av den jødiske staten. Bli medlem i MIFF for å bekjempe jødehatet og få ut sannheten!

2. mai publiserte Aftenposten et innlegg av Preben Dimmen, leder for Ålesund Unge Høyre.

«Jerusalem er Israels hovedstad. Det var den for 3000 år siden, og det er den ennå. Et lands ambassade skal ligge i hovedstaden. Dog ligger den norske pr. dags dato i Tel Aviv. Høyre har makten til å rette opp en grunnleggende feil ved å flytte den norske ambassaden til Jerusalem, slik som amerikanerne endelig gjør,» skriver Dimmen.

«Regjeringen har riktig nok gjort mye bra for å forbedre handelsforholdet og diplomatiske relasjoner til Israel, men for det jødiske folket og staten Israel bør man gå inn for å flytte ambassaden,» legger han til mot slutten.

I helgen deltok Dimmen på MIFFs Israelkonferanse og 40-årsfeiring på Scandic Fornebu. Til sommeren er han også deltaker på MIFFs tur til Israel for unge voksne.

DEL
Forrige artikkel– Jødene ble massakrert på grunn av sin sosiale rolle
Neste artikkelAp-representant flytter boikottkampen til landsbygda
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.