Hvor mye medisinsk utstyr hadde egentlig det norske Gaza-skipet med seg?

Etter kontroll har israelske myndigheter overført varene til Gaza.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Gaza-skipet Kårstein, eller Al Awda som de kalte det på arabisk (navnet røper den ekstreme agendaen), handlet aldri om humanitær hjelp til befolkningen på Gaza-stripen. Da israelske myndigheter tømte skipet fant de 18 mindre kasser som fikk plass på én pall.

Til sammenligning overfører Israel 283 vogntog med varer til Gaza daglig, ifølge FN-tall. Hvis du tror faktaene i illustrasjonen under blir gjengitt i norske medier er det ikke nødvendig at du deler den i sosiale medier. Men hvis du tror det blir fortiet, vet du hva du må gjøre.

On July 29, Israel intercepted a civilian ship that attempted to breach the naval blockade of the Gaza Strip, a legal blockade under international law. Israel must take these precautions to ensure that Hamas and other terrorist organizations who would try to smuggle weapons to the Gaza Strip are unable to. Hamas has made these attempts in the past and it is something the State of Israel – like any other country in the world – can not allow. The supplies on the ship were brought into the Gaza Strip via Erez crossing through the proper channels.

Publisert av Coordination of Government Activities in the Territories Onsdag 1. august 2018

 

Vi setter også pris på alle som melder seg som medlem av MIFF eller støtter vårt arbeid med gave til Vipps 39881, konto 78770654539 eller med SMS i skjemaet under.

Forrige artikkelFrigjort fiskebåt søker nye eiere
Neste artikkelSyv terrorister fra Islamsk Stat drept nær grensen på Golan
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.