Hvor mye medisinsk utstyr hadde egentlig det norske Gaza-skipet med seg?

Etter kontroll har israelske myndigheter overført varene til Gaza.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Gaza-skipet Kårstein, eller Al Awda som de kalte det på arabisk (navnet røper den ekstreme agendaen), handlet aldri om humanitær hjelp til befolkningen på Gaza-stripen. Da israelske myndigheter tømte skipet fant de 18 mindre kasser som fikk plass på én pall.

Til sammenligning overfører Israel 283 vogntog med varer til Gaza daglig, ifølge FN-tall. Hvis du tror faktaene i illustrasjonen under blir gjengitt i norske medier er det ikke nødvendig at du deler den i sosiale medier. Men hvis du tror det blir fortiet, vet du hva du må gjøre.

On July 29, Israel intercepted a civilian ship that attempted to breach the naval blockade of the Gaza Strip, a legal blockade under international law. Israel must take these precautions to ensure that Hamas and other terrorist organizations who would try to smuggle weapons to the Gaza Strip are unable to. Hamas has made these attempts in the past and it is something the State of Israel – like any other country in the world – can not allow. The supplies on the ship were brought into the Gaza Strip via Erez crossing through the proper channels.

Publisert av Coordination of Government Activities in the Territories Onsdag 1. august 2018

 

Vi setter også pris på alle som melder seg som medlem av MIFF eller støtter vårt arbeid med gave til Vipps 39881, konto 78770654539 eller med SMS i skjemaet under.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelFrigjort fiskebåt søker nye eiere
Neste artikkelSyv terrorister fra Islamsk Stat drept nær grensen på Golan
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise