I kveld forenes jødehat og terrorstøtte på Nobels Fredssenter

I kveld er Roger Waters og Liv Tørres sammen på scenen på Nobels Fredssenter.

Nobels Fredssenter. (Foto: BernhardFotoAlbum, flickr)
Nobels Fredssenter. (Foto: BernhardFotoAlbum, flickr)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Roger Waters – musiker med jødehat på repertoaret – skal ikke bare spille i Telenor Arena 14. og 15. august. I kveld mandag 13. august er det Nobels Fredssenter som åpner dørene for ham.

«I en samtale med vår direktør Liv Tørres og musikkjournalist Robert Hoftun Gjestad fra Aftenposten, vil han snakke om sin musikk-karriere og sine politiske standpunkter. Waters avslutter kvelden med å spille en låt for Nobels Fredssenters publikum,» heter det Nobels Fredssenters nettside. Billettene for kvelden er utsolgt.

– Roger Waters antisemittiske oppvigleri er ikke velkommen til München, skrev ordfører Dieter Reiter i en pressemelding i juni.

– Waters syn på Israel er farget av frastøtende og farlige understrømninger av antijødiske holdninger, skriver ADL. Les mer om Roger Waters i artikkelen MIFF publiserte i forrige uke.

Advarsler om antisemittisk oppvigleri biter ikke på Nobels Fredssenter. Direktør Liv Tørres har erfaring med farlige forbindelser. Fra 2011 til 2015 var hun generalsekretær i Norsk Folkehjelp. For organisasjonens aktiviteter mens Tørres var leder, måtte den nylig betale 16 millioner kroner til amerikanske myndigheter for sin støtte til terrororganisasjoner. Norsk Folkehjelp og Liv Tørres brøt amerikanske regler og ga assistanse til ayatollah-regimet Iran og islamistiske terrororganisasjoner på Gaza-stripen.

13. august blir dagen da jødehat og terrorstøtte forenes på Nobels Fredssenter.

PS! Nobels Fredssenter må ikke forveksles med Nobelinstituttet. Her fra omtalen på nettsiden: «Nobels Fredssenter er museet om Nobels fredspris. Vi presenterer fredsprisvinnerne og deres arbeid, samt historien om Alfred Nobel og Nobels fredspris. Senteret fungerer også som arena for samfunnsdebatt. Gjennom skiftende utstillinger, omvisninger, arrangementer, undervisningsopplegg og familieaktiviteter ønsker vi å skape refleksjon og engasjement omkring temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning.»

Forrige artikkelOperasjon Dagsverk bruker Janna JIHAD fra voldelig palestinsk klan som stemme for «fred»
Neste artikkel– Denne regjeringen gjør mer for arabisk sektor enn noen tidligere israelsk regjering
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.