– Å nevne Israel synes ikke jeg er naturlig når jeg skal si noe om de store, viktige tingene

Israel betyr tydeligvis ikke nok for KrF-leder Knut Arild Hareide.

Israel er ikke stort og viktig nok til å bli nevnt i boken til KrF-leder Knut Arild Hareide. (Skjermdump fra pressekonferansen via TV2 Nyhetskanalen)
Israel er ikke stort og viktig nok til å bli nevnt i boken til KrF-leder Knut Arild Hareide. (Skjermdump fra pressekonferansen via TV2 Nyhetskanalen)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Tirsdag 25. september ble Knut Arild Hareides bok «Det som betyr noe» lansert. Den moderne staten Israel, som ga det jødiske folket nytt livshåp etter deres livs største tragedie, er ikke nevnt med et ord i den 200 sider lange boken. Det betyr tydeligvis ikke nok for KrFs partileder.

På pressekonferansen måtte Hareide svare på hvorfor Israel ikke er tema.

– Israel er et land i verden. Jeg står fullt inne for vår politikk. Men det er ikke slik at når jeg skal snakke om de store spørsmål i verden, så snakker jeg også om både krig, fredsarbeid i boka. Men å gå rett inn på Israel synes ikke jeg er det naturlige når jeg skal si noe om de store, viktige tingene, sa Hareide.

  • Hva synes du? – Skriv din mening i kommentarfeltet under.
Forrige artikkelHurtigtog fra Ben Gurion til Jerusalem
Neste artikkelOD viser klipp av jente som hyller terrorledere og oppmuntrer til selvmordsbombing
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -