Listhaug kritisk til Operasjon Dagsverk

Mener det er galt av elevaksjonen å ta side i den israelsk-palestinske konflikten.

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug. (Foto: Alexander Helberg, via Fremskrittspartiet, flickr)
Tidligere justisminister Sylvi Listhaug går ut mot Operasjon Dagsverk. (Foto: Alexander Helberg, via Fremskrittspartiet)

På sin Facebook-side kritiserer Frp-politiker Sylvi Listhaug årets Operasjon Dagsverk. Hun mener det er trist at OD tar side i Midtøsten-konflikten.

«Israel er et fritt demokrati i Midtøsten, og fortjener vår støtte i kampen mot terror og for å forsvare landet sitt mot folk som vil utslette jødene og fjerne Israel fra kartet», skriver Listhaug til sine 160.000 følgere på Facebook.

Hun legger også ved en artikkel fra Dagen som handler om boikott av OD.

Kanskje har den tidligere justisministeren lest brevet som MIFF har sendt til nesten alle ungdomsskoler og videregående skoler i Norge? Der lister vi opp ti grunner til at elevene IKKE bør delta i årets Operasjon Dagsverk.

I årets Operasjon Dagsverk skal norske skoleelever gi over 20 millioner kroner til organisasjoner som kjemper for politiske krav som vil fjerne verdens eneste jødiske stat og erstatte den med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. På vei mot dette målet, kjemper mottakerne av OD-pengene for «bred økonomisk boikott» av Israel.

Les flere av MIFFs artikler om Operasjon Dagsverk ved å klikke her.

Forrige artikkel– Tyskland har et evig ansvar for å bekjempe antisemittisme
Neste artikkel8-åring truet soldater med kniv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.