Home Norge og Israel Listhaug kritisk til Operasjon Dagsverk

Listhaug kritisk til Operasjon Dagsverk

Mener det er galt av elevaksjonen å ta side i den israelsk-palestinske konflikten.

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug. (Foto: Alexander Helberg, via Fremskrittspartiet, flickr)
Tidligere justisminister Sylvi Listhaug går ut mot Operasjon Dagsverk. (Foto: Alexander Helberg, via Fremskrittspartiet)

På sin Facebook-side kritiserer Frp-politiker Sylvi Listhaug årets Operasjon Dagsverk. Hun mener det er trist at OD tar side i Midtøsten-konflikten.

«Israel er et fritt demokrati i Midtøsten, og fortjener vår støtte i kampen mot terror og for å forsvare landet sitt mot folk som vil utslette jødene og fjerne Israel fra kartet», skriver Listhaug til sine 160.000 følgere på Facebook.

Hun legger også ved en artikkel fra Dagen som handler om boikott av OD.

Kanskje har den tidligere justisministeren lest brevet som MIFF har sendt til nesten alle ungdomsskoler og videregående skoler i Norge? Der lister vi opp ti grunner til at elevene IKKE bør delta i årets Operasjon Dagsverk.

I årets Operasjon Dagsverk skal norske skoleelever gi over 20 millioner kroner til organisasjoner som kjemper for politiske krav som vil fjerne verdens eneste jødiske stat og erstatte den med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. På vei mot dette målet, kjemper mottakerne av OD-pengene for «bred økonomisk boikott» av Israel.

Les flere av MIFFs artikler om Operasjon Dagsverk ved å klikke her.

Artikkelen fortsetter under annonsen


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

0

Your Cart