– Rakettangrepene fra Gaza må stanse

– De massive rakettangrepene fra Gaza er uakseptable og må stanse, skriver Utenriksdepartementet på Twitter.

Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide da hun talte på Oslo Freedom Forum 2018. (Foto: Tore Sætre, flickr)
Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide da hun talte på Oslo Freedom Forum 2018. (Foto: Tore Sætre, flickr)

Etter at Israel er utsatt for historiens mest intense granat- og rakettangrep fra terrororganisasjonene på Gaza-stripen rykket det norske utenriksdepartementet ut med en kommentar på Twitter.

– Norge er bekymret for eskalering av vold i og rundt Gaza. Norge arbeider med FN og Egypt for å gjenopprette ro. De massive rakettangrepene fra Gaza er uakseptable og må stanse. Tilbakeholdenhet må bli vist av alle og sivile beskyttet, skriver Utenriksdepartementet.

Forrige artikkelHamas har over 20.000 raketter igjen
Neste artikkel– Bare smerte og frykt kan stanse Hamas
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.