CNN med skoleeksempel for Operasjon Dagsverk og KFUK-KFUM Global

Ingen som ønsker fred med Israel roper om «Palestina fra elven til havet».

Janna Jihad og Marc Lamont Hill. (Foto: YouTube/ CNN)
Janna Jihad og Marc Lamont Hill. (Foto: YouTube/ CNN)

I årets Operasjon Dagsverk-aksjon på norske skoler ble en tolv år gammel palestinsk jente, Janna Jihad, fremstilt som fredsaktivist. MIFF påpekte at jenta, etter hennes egne ord, kjemper for å «frigjøre Palestina fra elven til havet». Til tross for dette fortsatte OD og deres samarbeidspartnere i KFUK-KFUM Global å forsvare bruken av Janna Jihad. Da MIFF påpekte hva Janna Jihad stod for i avisannonser, ble kritikken i stedet vendt mot MIFF.

Men la det være klart: Ingen som kjemper for å «frigjøre Palestina fra elven til havet» er fredsaktivister. De kjemper for å ødelegge verdens eneste jødiske stat og erstatte den med en arabisk og muslimsk stat.

Dette forstår de i den amerikanske tv-stasjonen CNN. I forrige uke kunne nettstedet Mediaite fortelle at CNN hadde sagt opp sin kontrakt med bidragsyter og kommentator Marc Lamont Hill kort tid etter at han tok til orde for «et fritt Palestina fra elven til havet». Dette er også bekreftet i rapport på CNNs eget nettsted.

Det er på høy tid at Operasjon Dagsverk og KFUK-KFUM Global beklager sin usanne framstilling av Janna Jihad i demoniseringskampanjen de gjennomførte mot Israel i norske skoler i høst.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise