I morgen skal LO dumme seg ut for en hel verden

Tirsdag 4. desember skal LO sette alle sine over 900.000 medlemmer i vanære på en internasjonal konferanse i København.

LOs leder Hans-Christian Gabrielsen. (Skjermdump fra LOs direktesending)
LOs leder Hans-Christian Gabrielsen. (Skjermdump fra LOs direktesending)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

135 land er representert når Den internasjonale faglige samorganisasjonen (IFS) har sin kongress i København denne uken. 1200 delegater fra 331 nasjonale hovedorganisasjoner deltar. De representerer, ifølge FriFagbevegelse, 207 millioner arbeidstakere.

«Boikott Israel» er en av LOs viktigste krav på møtet i København. I forkant av møtet har LO arbeidet for å få sine fagorganiserte kamerater i andre land til å bli med på notene, uten å lykkes. Heldigvis.

Men med LOs innsats er det foreslått å «fraråde stater og selskap fra direkte og indirekte støtte eller tjene på aktiviteter relatert til illegale bosetninger», men ledelsen i den norske arbeidstakerorganisasjonen forstår tydeligvis ikke at dette er grov diskriminering når vedtaket utelukkende rettes mot israelske bosetninger. LO reiser ikke en gang en en finger for å stanse eller fraråde sine egne medlemmer fra å bli bosettere i andre områder.

Norske LO går inn for en politikk der verdens eneste jødiske stat forsvinner. Det er ikke bare full boikott. LO støtter diskriminering og dobbeltstandard som vil fjerne Israel fra kartet. Heller ikke kravet om «de palestinske flyktningenes rett til retur» i LO-vedtaket fra 12. mai 2017 har nordmennene lykkes med å få gjennom i den internasjonale uttalelsen. Selvsagt har de ikke det. Arbeidstakere i mange land vil se det grove hykleriet i å heie fram arabisk stat nummer 22 og muslimsk stat nummer 57 («Palestina), mens man arbeider for å fjerne verdens eneste jødiske stat slik at den blir arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58.

«LOs plan på IFS-kongressen er å jobbe for å styrke teksten med forslag som følger opp vedtaket fra LO-kongressen,» skriver FriFagbevegelse. LO gir seg som kjent ikke før de får til «en internasjonal økonomisk, kulturell og akademisk boikott av Israel» og støtte fra sine kamerater i kravet om Israels ødeleggelse.

Forrige artikkelNorske skattepenger går direkte til ny grov demonisering av Israel
Neste artikkelHamas vil henrette seks personer for “samarbeid” med Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -