Israelske forskere reddet nettopp deg som spiller Fortnite

200 millioner spillere av Fortnite – blant dem mange norske – kan takke israelske forskere for at sikkerhetshull ble tettet.

Illustrasjon fra Fortnite. (Foto: YouTube, via Times of Israel)
Illustrasjon fra Fortnite. (Foto: YouTube, via Times of Israel)

Det israelske nettsikkerhetsselskapet Check Point Software melder at de fant et sikkerhetshull i det populære online spillet Fortnite. Feilen gjorde at hackere kunne overta andre brukeres konto, og dermed gi dem mulighet til å gjøre kjøp og tyvlytte på kommunikasjon, melder Check Point Software i et blogginnlegg.

Etter at Check Point Software oppdaget feilen i november, ga de beskjed til spillprodusenten Epic Games. Tirsdag 15. januar skal feilen endelig ha blitt fikset, skriver Times of Israel.

Denne filmen viser eksempel på sikkerhetshullet:

Forrige artikkelHvem er det som roter forferdelig – Nordlys eller Mads Gilbert?
Neste artikkelLekkasjer fra «århundrets avtale»
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.