Definisjonen på å kaste blår i øynene

Wikipedia-siden for Neste palestinske valg ble opprettet for tolv år siden.

Skjermdump fra nrk.no.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I forrige uke var PA-president Mahmoud Abbas i Norge. Han ble ønsket velkommen til Oslo sentrum av palestinere som ropte kamprop som «Med vår sjel og med vårt blod vil vi ofre oss for deg, Abu Mazen» og «Vi støtter deg i kampen for å frigjøre Palestina».

Overfor norske journalister tilbød den palestinske delegasjonen andre vers enn hyllest av en diktator. Til Klassekampen snakket Saeb Erekat om et palestinsk valg. Abbas solgte det samme budskapet til NRK: «Den palestinske presidenten Mahmoud Abbas sier til NRK at han håper å utlyse valg om kort tid.» Nyhetsbyrået NTB, som aldri vil la noen overgå seg selv som spindoktorer for palestinerne, kunne varsle at det vil bli utlyst valg i de palestinske områdene om kort tid.

– Vi håper at vi kan utlyse valg i de palestinske områdene når vi kommer tilbake fra FNs toppmøte i New York, sier Abbas til NRK.

Dette må være definisjonen på å kaste blår i øynene på folk.

Wikipedia-siden for Neste palestinske valg ble opprettet for tolv år siden. En rekke ganger har palestinske ledere snakket om valg, særlig i 2014 og 2018, men det har ikke blitt noe av.

Forrige artikkelNy grov løgn mot Israel fra Fagforbundets landsstyre
Neste artikkelSvinaktig stygg artikkel i Stavanger Aftenblad
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.