Definisjonen på å kaste blår i øynene

Wikipedia-siden for Neste palestinske valg ble opprettet for tolv år siden.
Skjermdump fra nrk.no.

I forrige uke var PA-president Mahmoud Abbas i Norge. Han ble ønsket velkommen til Oslo sentrum av palestinere som ropte kamprop som «Med vår sjel og med vårt blod vil vi ofre oss for deg, Abu Mazen» og «Vi støtter deg i kampen for å frigjøre Palestina».

Overfor norske journalister tilbød den palestinske delegasjonen andre vers enn hyllest av en diktator. Til Klassekampen snakket Saeb Erekat om et palestinsk valg. Abbas solgte det samme budskapet til NRK: «Den palestinske presidenten Mahmoud Abbas sier til NRK at han håper å utlyse valg om kort tid.» Nyhetsbyrået NTB, som aldri vil la noen overgå seg selv som spindoktorer for palestinerne, kunne varsle at det vil bli utlyst valg i de palestinske områdene om kort tid.

– Vi håper at vi kan utlyse valg i de palestinske områdene når vi kommer tilbake fra FNs toppmøte i New York, sier Abbas til NRK.

Dette må være definisjonen på å kaste blår i øynene på folk.

Wikipedia-siden for Neste palestinske valg ble opprettet for tolv år siden. En rekke ganger har palestinske ledere snakket om valg, særlig i 2014 og 2018, men det har ikke blitt noe av.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise