Mads Gilbert er tilbake i Gaza med blodige bilder

Hvordan klarte han å komme seg inn i et «hermetisk lukket» område?
Mads Gilbert i intervju med Al Arabiya. (Skjermdump fra YouTube)
Mads Gilbert i intervju med Al Arabiya. (Skjermdump fra YouTube)

Tirsdag 13. november kom den norske legen Mads Gilbert til Gaza. I årevis har Gilbert fortalt historien om at Gaza er et «hermetisk lukket» område, men han har nå likevel kommet seg inn selv om Israel har nektet ham adgang på grunn av Gilberts kobling til Hamas-regimet. Gilbert har nok sine kontakter.

Som vanlig er ikke Gilbert bare på Gaza-stripen for å gi medisinsk hjelp. Han er også på plass for å spre sitt politiske budskap. Nå viser han et blodig bilde fra en operasjonssal og lister opp drepte palestinere, uten å nevne at det store flertallet av dem var stridende medlemmer av Islamsk Jihad, al-Aqsa Martyrbrigader og andre palestinske terrorgrupper.

I mai 2019 spurte MIFF våre lesere hvem som har gjort mest for å skape det falske bildet av Israel i Norge. Det endte med suveren sier for Gilbert.

Det er fordi Gilbert aldri mister en mulighet til å demonisere den jødiske staten.  

Ikke alle vet at

Mads Gilbert hevder han er for rettferdighet for det israelske folk! Det er ikke det eneste alternative faktum Rødt-politikeren kom med i et intervju med partileder Bjørnar Moxnes i 2017.

Også i mai 2018 kom det feil på feil fra Gilbert.

Medisintidsskriftet Lancet serverte anti-Israel propaganda i årevis. Men så snudde det i 2014. Vil det noen gang snu for Mads Gilbert?

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise