Mads Gilbert er tilbake i Gaza med blodige bilder

Hvordan klarte han å komme seg inn i et «hermetisk lukket» område?

Mads Gilbert i intervju med Al Arabiya. (Skjermdump fra YouTube)
Mads Gilbert i intervju med Al Arabiya. (Skjermdump fra YouTube)

Tirsdag 13. november kom den norske legen Mads Gilbert til Gaza. I årevis har Gilbert fortalt historien om at Gaza er et «hermetisk lukket» område, men han har nå likevel kommet seg inn selv om Israel har nektet ham adgang på grunn av Gilberts kobling til Hamas-regimet. Gilbert har nok sine kontakter.

Som vanlig er ikke Gilbert bare på Gaza-stripen for å gi medisinsk hjelp. Han er også på plass for å spre sitt politiske budskap. Nå viser han et blodig bilde fra en operasjonssal og lister opp drepte palestinere, uten å nevne at det store flertallet av dem var stridende medlemmer av Islamsk Jihad, al-Aqsa Martyrbrigader og andre palestinske terrorgrupper.

I mai 2019 spurte MIFF våre lesere hvem som har gjort mest for å skape det falske bildet av Israel i Norge. Det endte med suveren sier for Gilbert.

Det er fordi Gilbert aldri mister en mulighet til å demonisere den jødiske staten.  

Ikke alle vet at

Mads Gilbert hevder han er for rettferdighet for det israelske folk! Det er ikke det eneste alternative faktum Rødt-politikeren kom med i et intervju med partileder Bjørnar Moxnes i 2017.

Også i mai 2018 kom det feil på feil fra Gilbert.

Medisintidsskriftet Lancet serverte anti-Israel propaganda i årevis. Men så snudde det i 2014. Vil det noen gang snu for Mads Gilbert?

Forrige artikkel– Vi skal drepe hver eneste jøde
Neste artikkelGratis ungdomskonferanse i Kristiansand 31. januar til 2. februar
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.