– Stor ære å få kronprinsen på besøk

– Besøket viser det sanne vennskapet mellom våre land og folk, sier Israels ambassadør Alon Roth.

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen. (Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff)

Kronprins Haakon skal representere Norge under en markering ved Holocaust-minnesenteret Yad Vashem i Jerusalem 23. januar 2020. Det er første gang i historien at et medlem av det norske kongehuset avlegger et offisielt besøk i Israel, meldte MIFF 13. januar.

Alon Roth, Israels ambassadør i Norge, uttrykker stor begeistring for besøket.

– Det er en stor ære for oss å få besøk av Hans Kongelige Høyhet kronprins Haakon, sier Roth til MIFF.

– Vi er også glad for å se både kronprinsen og statsminister Erna Solberg representere Norge i en minneseremoni i Auschwitz senere samme uke, sier ambassadøren.

– Vi er ikke i tvil om at disse to markeringene vil styrke oppmerksomhet og evnen til å bekjempe jødehat i alle dets former, og mener de viser det sanne vennskapet mellom våre land og folk, avslutter Roth.

Forrige artikkelFire raketter avfyrt mot Israel
Neste artikkelForventer nye raketter fra Gaza i 2020
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.