Home Mediedekningen NRKs nye Midtøsten-korrespondent: – Jeg skal ikke prøve å fylle skoene til Odd-Karsten Tveit

NRKs nye Midtøsten-korrespondent: – Jeg skal ikke prøve å fylle skoene til Odd-Karsten Tveit

Yama Wolasmal blir NRKs nye Midtøsten-korrespondent til høsten.

Yama Wolasmal går fra Dagsrevyen til Midtøsten. (Skjermdump fra nrk.no)
Yama Wolasmal går fra Dagsrevyen til Midtøsten. (Skjermdump fra nrk.no)

Yama Wolasmal (38) er ansatt som ny korrespondent i Beirut, melder NRK torsdag 26. mars. Wolasmal har tidligere jobbet for Dagbladet og TV2, og fra november 2017 ble han fast programleder i NRK Dagsrevyen.

NRK skriver om Wolasmal:

«Han håper å bygge videre på NRKs stolte utenrikstradisjon.

– Legender som Odd-Karsten Tveit har satt lista skyhøyt, og jeg skal ikke engang prøve å fylle de skoene. Men jeg håper at min bakgrunn gir meg innpass hos folk og miljøer som ellers er skeptiske til å slippe inn utenforstående, sier han.»

Å ikke ha som mål å skulle fylle skoene til Odd-Karsten Tveit er et meget godt utgangspunkt. Tveit er et av de minst stolte kapitlene i NRKs «utenrikstradisjon».

NRK skriver også:

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Wolasmal har gjort seg noen tanker om hvordan han skal gå løs på utfordringen med jobben med å dekke den israelsk-palestinske konflikten.

– Det er som et minefelt hvor det minste feiltrinnet kan utløse eksplosive reaksjoner på begge sider av konflikten, forteller Wolasmal.»

Bare hold deg til Vær Varsom-plakaten og få fram de ulike partenes beste argumenter, så vil dette gå veldig bra Wolasmal! Hvis du skulle havne ned i grøfta sammen med forgjengere som Tveit og Sidsel Wold, skal vi si fra.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

0

Your Cart