Se hele stortingsdebatten med MIFFs kommentarer

Stortinget sa nei til merking av israelske bosettervarer.
Skjermdump fra MIFFs direktesending 12. mai 2020. I bakgrunnen Petter Eide (SV) på Stortingets talerstol.

Tirsdag 12. mai debatterte Stortinget «representantforslag om krav om merking av varer som kommer fra områder okkupert av Israel». Utfallet var allerede gitt på forhånd, likevel ble debatten langvarig. Nå har Stortinget sagt nei til merking av israelske bosettervarer tre ganger i løpet av de siste tre årene.

MIFF sendte hele debatten på Facebook og YouTube direkte, bare avbrutt av korte kommentarer fra MIFFs daglig leder Conrad Myrland underveis.

Se sendingen her:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHvordan Olsson leser MIFF
Neste artikkel– Samlingsregjering gir håp om fred
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise