Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Her er Erna og Netanyahu i nytt samarbeidsmøte

Erna Solberg og Benjamin Netanyahu deltok onsdag 27. mai i et nytt møte om bekjempelse av koronapandemien. (Foto: Twitter-profilen til Australias statsminister Scott Morrison)
For andre gang på kort tid har Erna Solberg vært i møte med Benjamin Netanyahu.

Bekjempelse av koronapandemien har ført til hyppigere kontaktpunkter mellom Norges og Israels statsminister. Torsdag 7. mai deltok Erna Solberg og Benjamin Netanyahu i en videokonferanse sammen med et fåtall andre statsledere. Onsdag 27. mai var det et nytt møte, denne gang med statsledere fra Østerrike, Danmark, Hellas, Tsjekkia, Australia, New Zealand og Costa Rica.

– Det er så viktig å komme sammen for å lære av erfaringer og se framover, skriver Australias statsminister Scott Morrison på Twitter.

– Vi hadde en god utveksling om våre erfaringer om å lette på restriksjoner, skriver Østerrikes kansler Sebastian Kurz. Han forteller også at statslederne snakket om utvikling av vaksine.

Kurz har tidligere gitt ære til Netanyahu for å ha advart tidlig mot koronaviruset.

– Det er også slik, Gud være takk, at Bibi [Benjamin] Netanyahu for en tid siden tok kontakt med meg, og spurte hva som skjer i Europa. Våkne opp og gjør noe! [advarte Israels statsminister]. Det var en samtale som vekket meg, og siden snakket jeg med flere statsledere i Asia som har opplevd dette. Jeg ble raskt klar over at vi må handle, vi må handle raskt og konsekvent, sa Kurz til Bild 20. mars.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart