Norges nye ambassadør på plass i Tel Aviv

Kåre Aas kommer fra jobben som ambassadør til USA.
Kåre Aas (65) er Norges nye ambassadør til Israel. Han overtar etter Jon Hanssen-Bauer. (Foto: Norges ambassade i USA)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

I slutten av august reiste Jon Hanssen-Bauer hjem fra Tel Aviv etter fem år som Norges ambassadør til Israel. Nå er hans erstatter på plass ved den norske ambassaden i Tel Aviv. Kåre R. Aas ankom Israel 8. september.

«Har krysset Atlanterhavet og Middelhavet og er trygt fremme i Tel Aviv. Ser frem til å engasjere meg i norsk-israelske relasjoner. Stolt og beæret over å være her», skriver Norges nye ambassadør til Israel på Twitter.

Aas er en svært anerkjent norsk diplomat og kommer fra den prestisjefulle stillingen som Norges ambassadør til USA. 65-åringen var Norges mann i Washington i sju år, fra 2013 og frem til august i år. Han var også vært Norges ambassadør til Afghanistan. I tillegg har han vært politisk direktør i Utenriksdepartementet og hatt flere andre stillinger i utenrikstjenesten.

Vi ønsker Aas lykke til i arbeidet med norsk-israelske relasjoner!

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise