Norges nye ambassadør på plass i Tel Aviv

Kåre Aas kommer fra jobben som ambassadør til USA.

Kåre Aas (65) er Norges nye ambassadør til Israel. Han overtar etter Jon Hanssen-Bauer. (Foto: Norges ambassade i USA)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I slutten av august reiste Jon Hanssen-Bauer hjem fra Tel Aviv etter fem år som Norges ambassadør til Israel. Nå er hans erstatter på plass ved den norske ambassaden i Tel Aviv. Kåre R. Aas ankom Israel 8. september.

«Har krysset Atlanterhavet og Middelhavet og er trygt fremme i Tel Aviv. Ser frem til å engasjere meg i norsk-israelske relasjoner. Stolt og beæret over å være her», skriver Norges nye ambassadør til Israel på Twitter.

Aas er en svært anerkjent norsk diplomat og kommer fra den prestisjefulle stillingen som Norges ambassadør til USA. 65-åringen var Norges mann i Washington i sju år, fra 2013 og frem til august i år. Han var også vært Norges ambassadør til Afghanistan. I tillegg har han vært politisk direktør i Utenriksdepartementet og hatt flere andre stillinger i utenrikstjenesten.

Vi ønsker Aas lykke til i arbeidet med norsk-israelske relasjoner!

Forrige artikkelFor første gang vil Høyre nevne Israel i sitt partiprogram
Neste artikkelDonald Trump nominert til Nobels fredspris
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.