Jonas (21) baner vei for norsk-israelsk medisinsamarbeid

- Nå kan norske medisinsstudenter få praksisopphold ved moderne og verdensberømte sykehus i Israel, sier Jonas Ghabayen.
Medisinstudent Jonas Ghabayen er leder for NORIS- Medical Research and Training Program.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

NORIS – Medical Research and Training Program er en ny organisasjon som skal legge til rette for medisinskfaglig utveksling mellom Norge og Israel. I bresjen for arbeidet på norsk side står Jonas Ghabayen, medisinstudent ved Universitetet i Bergen.

I videointervju med MIFF 26. mars forteller Ghabayen at de allerede har sikret avtaler med en rekke norske og israelske universitet. En stor andel norske førsteårsstudenter på medisinlinjene i Oslo og Bergen har allerede varslet at de er interessert i praksisopphold i Israel.

Les mer på den foreløpige nettsiden til NORIS.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise