Ber Allah om nederlag for sionistene

- Ta din kraft fra sionistene og muslimene som inngår fred med Israel, ber Basim Ghozlan.
Basim Ghozlan
Basim Ghozlan. (Foto: Privat, Facebook)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Basim Ghozlan er styremedlem for Det islamske forbundet, hvor han også har vært (eller er) forstander. Forbundet driver Norges største moské, Rabita. Ghozlan driver også et av Norges største nettsted om islam. I 2017 ble omtalt av Aftenposten som en av Norges mektigste muslimer.

Etter at Hamas hadde angrepet Jerusalem og andre israelske byer med raketter mandag 10. mai, skrev Ghozlan en offentlig bønn til Allah på arabisk på sin Facebook-vegg en halvtime før midnatt:

Facebook oversetter bønnen slik:

«O Allah, helbred de sårede, vær barmhjertig mot martyrene og beskytt de etterlatte, og hjelp dine tjenere som er stasjonert. O Allah, beseir mørket og de arrogante, og ta din kraft av zionister og undertrykkerne.»

Den israelske professoren Mordechai Kedar kjenner arabisk svært godt og er professor ved avdeling for arabiske og islamske studier ved Bar Ilan Universitetet i Israel. Han oversetter bønnen slik til engelsk:

«Oh my god, heal the injured, have mercy on the dead, give courage to the brokenhearted and support your fighting slaves. My god, show a defeat to the arrogant thieves and take with your power (= to hell) the Zionists and the ones who make themselves Zionists (= Muslims who made peace with Israel).»

MIFFs styreleder Bengt-Ove Nordgård ser en kobling mellom Ghozlans bønn og den religiøse motivasjonen til Hamas til å utslette den jødiske staten fra kartet:

– Det er merkelig at enkelte ‘eksperter’ får seg til å si at dette ikke er en religiøs konflikt, og at det bare var tilfeldig at dette skjedde ved utgangen av ramadan.

Hamas-pakten (Hamas-charteret) ble vedtatt 18. august 1988. «Som en jødisk stat med en jødisk befolkning står Israel imot Islam og muslimer,» erklærer Hamas. Deres mål er å utslette Israel og erstatte verdens eneste jødiske stat med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. Det ultimale målet er å «løfte Allahs banner over alle ting».

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelTo drept i rakettangrep – flere skadet
Neste artikkel130 raketter avfyrt mot Tel Aviv
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise