Medarbeider i statsstøttet Muslimsk Dialognettverk: «Palestina vil bli fritt og sionistene vil falle»

De fine ordene gjelder ikke for jøder i Israel.
Skjermdump fra offentlig innlegg på Hossam Belkilanis Facebook-profil.

Muslimsk Dialognettverk (MDN) ble etablert i 2017, da en gruppe større muslimske trossamfunn i Norge brøt med Islamsk Råd. MDN har allerede rukket å motta store beløp i statsstøtte.

«MDN bidrar til fredelig sameksistens i et pluralistisk samfunn. MDN fremmer felleskap basert på åpenhet, likeverd og respekt,» heter det på organisasjonens nettside.

Sommeren 2020 knyttet MDN til seg Hossam Belkilani som koordinator. Senest denne måneden reiste han til Nord-Norge for å representere MDN. «Sammen må vi arbeide for et godt og harmonisk samfunn, der alle blir akseptert uavhengig av hudfarge, tro eller etnisitet,» skrev Belkilani på Twitter i november 2020.

Respekten, aksepten og harmonien til Belkilani rekker imidlertid ikke til jødene i Israel.

8. juni skrev Belkilani på Facebook: «Arabiske ledere er opptatt med forholdet sitt til okkupanten, men Palestina vil bli fritt og sionistene vil falle. Spørsmålet er ‘Hvilken side av historien ønsker du å være på?'» Sammen med denne teksten ligger en sang på arabisk, hvor budskapet er at «araberne skal vende tilbake» – det vil si at Israel skal bli utslettet.

Sionismen er jødenes nasjonale bevegelse. Sionister har de siste 73 årene lykkes med å forsvare verdens eneste jødiske stat mot arabiske (22 stater) og muslimske (57 stater) fiender som har forsøkt å få dem til å falle.

Oppdatering 24. juni: Et siste avsnitt i denne artikkelen ble slettet.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise