Internasjonal leder i SV: – Israel må slippe fri palestinske fanger

- På et tidspunkt burde vi kanskje kreve av Israel at de slipper fri palestinske fanger, sier Gjermund Skaar, internasjonal leder i SV.
Gjermund Skaar, internasjonal leder i SV. (Skjermdump fra Palestinakomiteens YouTube-kanal)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Mandag 30. august arrangerte Palestinakomiteen et nettmøte med Åsmund Aukrust fra Ap, Almaz Asfaha fra MDG, Gjermund Skaar fra SV og Berit Mortensen fra Rødt. Politikerne beskrev hva de ser for seg vil bli forhandlet i «Palestina-politikken» med en eventuell ny regjering etter valget.

I MIFFs direktesending torsdag 2. september spilte vi av utvalgte klipp fra debatten med kommentarer av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

– Skaars krav betyr at SV på et tidspunkt vil kreve at palestinere dømt for terror blir løslatt av Israel, palestinere som har deltatt i drap på jødiske kvinner og barn, ikke bare det, men som er stolte av sine mord. Det er tragisk at SV vil inn på Stortinget for å kjempe for deres frihet, sa Myrland.

I debatten sa stortingsrepresentant Åsmund Aukrust at Norge hadde Europas mest pro-palestinske regjering da Jonas Gahr Støre var utenriksminister.

Se hele MIFFs direktesending her:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise