Norsk-finansiert tv-kanal: – Jødene arbeider for å oppvigle til krig og konflikt i hele verden

– Jødene lærte ikke av hva Hitler gjorde mot dem, sa en taler i fredagsbønnen på PA TV 19. oktober.

Skjermdump fra PA TV fredag 19. oktober 2018. (Via Palestinian Media Watch)
Skjermdump fra PA TV fredag 19. oktober 2018. (Via Palestinian Media Watch)

Fredag 5. oktober kringkastet palestinske selvstyremyndigheters offisielle tv-kanal (PA TV) reinspikket jødehat finansiert av dine skattepenger. Den gang var også taleren lønnet indirekte av norske bistandspenger via PA.

Fredag 19. oktober skjedde det igjen. Denne gang identifiserte ikke PA TV ansiktet til taleren, men på ny kom det samme jødehatet.

Det følgende er et utdrag fra talen, som altså ble sendt på en tv-kanal finansiert av Norge:

«Dra omkring i verden og se hvordan det gikk med dem som fornektet [Koranen] … Okkupasjonsregjeringen har ikke lært av historien, fra korrupsjonen til Israels barn den første og andre gang. De har ikke lært. De [jødene] lærte ikke av hva Nebukadnesar gjorde mot dem. De lærte ikke av hva Titus, den store romerske leder, gjorde mot dem. De lærte ikke av hva Hitler gjorde mot dem, og kongene i Europa og Spania – de lærte ikke. De har fortsatt å oppføre seg på samme måte: Den arrogante mentaliteten overfor andre mennesker. Mentaliteten av overlegenhet overfor andre mennesker. Mentaliteten med å isolere seg, mentaliteten med bosetninger. Denne mentaliteten, en ideologi som planlegger og systematisk jobber for å oppvigle til krig og konflikt i hele verden. De [jødene] har ikke lært noe av hendelsene i historien.»

Oversettelse fra arabisk til engelsk ved Palestinian Media Watch.

Forrige artikkelLeier inn cruiseskip til Eurovision
Neste artikkel– Kristensionister er ikke kristne i det hele tatt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.