Norsk-finansiert tv-kanal: – Jødene arbeider for å oppvigle til krig og konflikt i hele verden

- Jødene lærte ikke av hva Hitler gjorde mot dem, sa en taler i fredagsbønnen på PA TV 19. oktober.
Skjermdump fra PA TV fredag 19. oktober 2018. (Via Palestinian Media Watch)
Skjermdump fra PA TV fredag 19. oktober 2018. (Via Palestinian Media Watch)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Fredag 5. oktober kringkastet palestinske selvstyremyndigheters offisielle tv-kanal (PA TV) reinspikket jødehat finansiert av dine skattepenger. Den gang var også taleren lønnet indirekte av norske bistandspenger via PA.

Fredag 19. oktober skjedde det igjen. Denne gang identifiserte ikke PA TV ansiktet til taleren, men på ny kom det samme jødehatet.

Det følgende er et utdrag fra talen, som altså ble sendt på en tv-kanal finansiert av Norge:

«Dra omkring i verden og se hvordan det gikk med dem som fornektet [Koranen] … Okkupasjonsregjeringen har ikke lært av historien, fra korrupsjonen til Israels barn den første og andre gang. De har ikke lært. De [jødene] lærte ikke av hva Nebukadnesar gjorde mot dem. De lærte ikke av hva Titus, den store romerske leder, gjorde mot dem. De lærte ikke av hva Hitler gjorde mot dem, og kongene i Europa og Spania – de lærte ikke. De har fortsatt å oppføre seg på samme måte: Den arrogante mentaliteten overfor andre mennesker. Mentaliteten av overlegenhet overfor andre mennesker. Mentaliteten med å isolere seg, mentaliteten med bosetninger. Denne mentaliteten, en ideologi som planlegger og systematisk jobber for å oppvigle til krig og konflikt i hele verden. De [jødene] har ikke lært noe av hendelsene i historien.»

Oversettelse fra arabisk til engelsk ved Palestinian Media Watch.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise