Arafats terror-strategi

Siden oktober 2000 har PLO trappet opp sin krig mot Israel.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Denne kursen har støtte selv fra forholdsvis moderate medlemmer slik som Ziyad Abu Ziyad. Han sa i forrige uke til et medlem av det kanadiske parlamentet at israelerne ikke skal få lov til å leve normale liv. De skal ikke kunne nyte konserter, gå ut og så videre. Da han ble spurt om han ikke var bekymret over de ødeleggende konsekvensene av en slik strategi på det israelske folket, svarte han: ”Det er bare den første, naturlige reaksjonen i en stat i sjokk. Men når de kommer over sjokket, vil de bli drevet til å godta våre krav.” (Yigal Carmon i Jerusalem Post 7.6.01)

Det er altså ikke riktig når det framstilles slik at de 10-15 daglige terrorepisodene i Israel er på individuelt initiativ, noe Arafat dessverre ikke kan kontrollere. Det er en bevisst strategi for å gjøre livet utålelig for israelerne. For å oppnå dette, er det viktig at verden fortsetter som nå: Sterk kritikk så snart Israel svarer, mens drap av jøder blir godtatt av verden – unntatt hvis mange dør samtidig. Med 1-4 om gangen er det nesten helt OK å drepe jøder, særlig i ”de okkuperte områdene”.

Til slutt skal Israel presses til å gi etter for hovedkravet: Full rett for de arabiske flyktningene fra 1948, og deres utallige etterkommere, til å vende tilbake til selve Israel. – Et mer kortsiktig mål er at flest mulig av de mest ressurssterke israelerne skal flytte til utlandet. Det vil svekke Israel på langt sikt.

Og dermed er det slutt på den jødiske staten, og jødene er tilbake til sin tidligere status: Diskriminert og til dels forfulgt minoritet i alle arabiske land og, når det passer slik, i Europa og resten av verden.

Forrige artikkelDrepte tenåringsjente
Neste artikkelPeres kan forhandle
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no