Borgerkrigen i Sudan

I Sudan har det vært en borgerkrig i 18 år. I prinsippet er den mellom arabiske muslimer i nord og svarte kristne og animister (“hedninger”) i sør. Over 2 millioner mennesker er drept. I tillegg har landets muslimske regjering gjort 12-15.000 kristne og animister til slaver, ifølge FN-statistikk. (Melissa Radler i Jerusalem Post 22.6.01)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Opplysninger som dette er meget relevante i Midtøsten-sammenheng. For de sier noe vesentlig om hva som vil skje med jødene dersom det går som Norsk Folkehjelp og andre ønsker: Jødene skal igjen bli en minoritet i det muslimske området, uten noe område i hele verden som de kan ha som sikker nødhavn og hvor de kan styre sin egen skjebne.

Forrige artikkelMer angrep kommer
Neste artikkelJødene i Hviterussland
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no