Uke 17

  vvUkens tips: Les artikkelen: Helse og sikkerhet Copyright © Med Israel for fred – 1998- All rights reserved.

Uke 17: Hjerteoperasjon På Wolfson-sykehuset i Holon er det full konsentrasjon rundt operasjonsbordet. Professor Edward Bove og dr. Lior Sasson har åpnet opp pasientens hjerte. Med veltrente hender gjør de sine inngrep. Foto: SA'AR YA'ACOV, GPO

 

vvUkens tips:
Les artikkelen: Helse og sikkerhet

Copyright © Med Israel for fred – 1998- All rights reserved.

Forrige artikkelUke 16
Neste artikkelUke 18
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.