Uke 27/30

[caption id="" align="aligncenter" width="468" caption="Uke 27-30: God sommer til alle Israel-venner! Porten til Midtøsten ønsker alle sine brukere en god sommer, med disse fire solstrålene fra Ofra i Samaria. Foto: OHAYON AVI (GPO)"][/caption]

Copyright © Med Israel for fred - 1998- All rights reserved.

Uke 27-30: God sommer til alle Israel-venner! Porten til Midtøsten ønsker alle sine brukere en god sommer, med disse fire solstrålene fra Ofra i Samaria. Foto: OHAYON AVI (GPO)

Copyright © Med Israel for fred – 1998- All rights reserved.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelUke 25/26
Neste artikkelUke 31
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise