Gratis mobiltelefon

I desember ble det innført en ny ordning for israelske soldater: Alle får utlevert en gratis mobiltelefon. De får også 70 minutter gratis ringetid.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Deretter må de betale laveste markedspris for samtalene. Den er på 80-90 øre minuttet. I tillegg skal soldater få rabatter på ulike arrangementer og en rekke ulike butikker. De får et rabattbevis i form av et kredittkort.

Det er soldatenes velferdsorganisasjon som har fått støtte fra private bedrifter og det israelske forsvaret til disse velferdsordningene. De er nok også et uttrykk for at den tjenesten soldatene gjør, er høyt verdsatt i brede lag av den israelske befolkningen.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelShas ut av regjeringen?
Neste artikkelTerrorist skadet 40
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise