Sharon og massakrene i 1982

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Nyhetsmagasinet Time gikk mye lenger enn [den israelske] Kahane-kommisjonen. Time påstod at Sharon hadde forhåndsavtalt massakren med Hobeika i en hemmelig konspirasjon. Sharon gikk til injuriesøksmål mot Time. Magasinet ble dømt i både amerikansk og israelsk rett og måtte betale Sharon skadeserstatning og oppreisning.

Den 23. januar i år ble Elie Hobeika drept av en bilbombe. Mange beskyldte Israel for drapet, angivelig for å hindre Hobeika i å vitne. Men drapet var utvilsomt utført av syriske agenter. Få uker i forveien hadde syrerne hatt et hardt sammenstøt med Hobeika og trakk tilbake den syriske livvakten som hadde beskyttet ham i 19 år.

Det foranstående er fra en leder i avisen Dagen 05.03.02. – Deretter forteller Dagen at massakren i Sabra og Shatilla ble utført på oppdrag av Syria. Hobeika var nemlig dobbeltagent, tilsynelatende Israels mann, men jobbet i virkeligheten for syrerne.

Artikkelen fortsetter under annonsen


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelRegjeringen går inn med støtteordninger
Neste artikkel100.000 vil knekke PA
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no