Sharon og massakrene i 1982

I vestlige medier har de fleste glemt at det var arabere som utførte massakren [i Sabra og Shatilla i 1982]. Gang på gang kan man lese propagandaen om "Sharons massakre". Som om det var Sharon som utførte den. Det var det ikke.

Nyhetsmagasinet Time gikk mye lenger enn [den israelske] Kahane-kommisjonen. Time påstod at Sharon hadde forhåndsavtalt massakren med Hobeika i en hemmelig konspirasjon. Sharon gikk til injuriesøksmål mot Time. Magasinet ble dømt i både amerikansk og israelsk rett og måtte betale Sharon skadeserstatning og oppreisning.

Den 23. januar i år ble Elie Hobeika drept av en bilbombe. Mange beskyldte Israel for drapet, angivelig for å hindre Hobeika i å vitne. Men drapet var utvilsomt utført av syriske agenter. Få uker i forveien hadde syrerne hatt et hardt sammenstøt med Hobeika og trakk tilbake den syriske livvakten som hadde beskyttet ham i 19 år.

Det foranstående er fra en leder i avisen Dagen 05.03.02. – Deretter forteller Dagen at massakren i Sabra og Shatilla ble utført på oppdrag av Syria. Hobeika var nemlig dobbeltagent, tilsynelatende Israels mann, men jobbet i virkeligheten for syrerne.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelRegjeringen går inn med støtteordninger
Neste artikkel100.000 vil knekke PA
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise