Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Sharon og massakrene i 1982

I vestlige medier har de fleste glemt at det var arabere som utførte massakren [i Sabra og Shatilla i 1982]. Gang på gang kan man lese propagandaen om "Sharons massakre". Som om det var Sharon som utførte den. Det var det ikke.

Nyhetsmagasinet Time gikk mye lenger enn [den israelske] Kahane-kommisjonen. Time påstod at Sharon hadde forhåndsavtalt massakren med Hobeika i en hemmelig konspirasjon. Sharon gikk til injuriesøksmål mot Time. Magasinet ble dømt i både amerikansk og israelsk rett og måtte betale Sharon skadeserstatning og oppreisning.

Den 23. januar i år ble Elie Hobeika drept av en bilbombe. Mange beskyldte Israel for drapet, angivelig for å hindre Hobeika i å vitne. Men drapet var utvilsomt utført av syriske agenter. Få uker i forveien hadde syrerne hatt et hardt sammenstøt med Hobeika og trakk tilbake den syriske livvakten som hadde beskyttet ham i 19 år.

Det foranstående er fra en leder i avisen Dagen 05.03.02. – Deretter forteller Dagen at massakren i Sabra og Shatilla ble utført på oppdrag av Syria. Hobeika var nemlig dobbeltagent, tilsynelatende Israels mann, men jobbet i virkeligheten for syrerne.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart