Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hagen er Israel-venn

Vår organisasjon, Med Israel For Fred, er religiøst og partipolitisk nøytral. Det ønsker vi at den skal fortsette å være. Men slik situasjonen er nå, må det likevel være riktig å informere om hva norske politikere sier om Israel. Vi er noen som lar holdningen til Israel påvirke vår stemmegivning ved valgene.

Sør-Trøndelag lokallag av Arbeiderpartiet har vedtatt, så vidt jeg oppfattet enstemmig, å gå inn for handelsboikott av Israel. Partiet har også tidligere vært på nippet til å vedta dette. Noen stortingsrepresentanter ville også ta opp saken.

SV er vel, tross hard konkurranse fra enkelte andre, gjennom lang tid det mest Israel-fiendtlige partiet på Stortinget. Kristin Halvorsen tok opp at Norge hadde kjøpt inn våpen med israelsk teknologi, og utenriksminister Jan Petersen fastslo at Norge skal ikke kjøpe våpen fra Israel.

I denne situasjonen er det en glede å gjengi det lederen i Fremskrittspartiet, Carl I. Hagen, sa til Øyvind Kleiveland i Norge i dag26. februar:

«Dersom de beste våpnene kommer fra Israel, med israelsk teknologi, så er det mye bedre å kjøpe disse enn våpen med dårligere teknologi.»
Hagen kommenterer også utspillet fra Kristin Halvorsen: «Utsagnet føyer seg inn i rekken av de sosialistiske støtteerklæringene til PLO og Jassir Arafat. I enhver sak som gjelder Israel og PLO benytter venstrefløyen muligheten til å sette Israel i et negativt lys.»

Om dagens voldshandlinger sier Hagen: «Israel er ikke et land i krig. Landet forsvarer seg bare mot terrorisme. Noen ganger forsvarer de seg offensivt, men det er like fullt et forsvar. Israel er omgitt av fiender på alle sider, land som helst så at landet ikke eksisterte. De kjemper bare for å overleve, og Norge støtter motparten med atskillige midler,» sier Carl I. Hagen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart