Palestinerne har prester som gisler

På Aftenposten Interaktiv lørdag 6. april har avisens korrespondent John Hultgren en artikkel fra Betlehem: Hamstret mat i butikkene.

Nest siste avsnitt i den lange artikkelen er slik: “Den israelske hæren hjalp fire prester som har oppholdt seg i kirken med å komme ut, uten at de ble oppdaget av de væpnede palestinerne, skriver nyhetsbyrået Reuters.”

Kikk en gang til på dette. Hva står det der, godt kamuflert? Det står at de væpnede palestinerne som har tatt seg inn i Fødselskirken (flere av dem er terrorister som har drap og medvirkning til drap på samvittigheten) holder prestene som gisler. Tenk om israelere hadde gjort noe slikt!

Og ellers er det jo etter hvert blitt klart at israelerne ikke har drept noen prest i Betlehem. De har heller ikke gått til angrep på terroristene i Fødselskirken, til tross for at de vet at det vil koste et stort antall israelske liv i neste omgang dersom de får slippe unna.

Forrige artikkelEkstremt lave tapstall
Neste artikkelArafat avviser våpenhvile
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no