Luftfoto over Jenin

Skadene i flyktningeleiren i Jenin er langt mindre enn det palestinske talsmenn har hevdet, og det europeiske medier har formidlet hjem.

IDF og israelsk UD har lagt frem luftfoto som viser at de mest ødeleggende kamphandlingene fant sted innenfor en radius på omkring 100 meter. Store deler av ødeleggelsene i flyktningeleiren Jenin skyldtes palestinske sprengladninger, innrømmer ytterliggående palestinere.

Luftfoto dokumentasjonen

Kilde: IDF

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIngen terrorister er trygge noe sted
Neste artikkel“Vi minela over 50 hus rundt omkring i leiren”
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise