“Tar avstand fra selvmordsbomber”

Stadig støter vi på mennesker som hater Israel og alt det Israel står for. "Men jeg tar avstand fra selvmordsbombere," skriver eller sier de.

Ja, det er jo i og for seg fint. Men spørsmålet er hva de vil gjøre for å stanse det. Og da viser det seg at det som regel er ingenting. Selvmordsbomberne skal få operere fritt.

Det blir, med respekt å melde, som om jeg skulle “ta avstand fra” innbruddstyveri. Men dersom noen vil arrestere gjerningsmannen, sier jeg at de bryter tyvens menneskerettigheter pga. “frihetsberøvelse”.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelForny fredssamtaler nå
Neste artikkelPresenterer “den mest seriøse” fredsplan
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise