Rettelse til “Avskaff UNRWA”

I artikkelen Avskaff UNRWA har vi gjengitt noen fakta-opplysninger fra en lederartikkel i Jerusalem Post 15. april 2002. 23. april hadde Paul McCann et svar fra UNRWA. Der påpekte han noen faktafeil, bl. a. følgende:

FNs høykommisær for flyktninger ble ikke opprettet før UNRWA.
1994 var en spesielt år når det gjelder økonomisk støtte til UNRWA, og gir feil bilde hvis det brukes generelt.

UNRWA har ikke ansvar for det som måtte være av våpenlagre m.m. i flyktningeleirer.

Og ellers påpekte han at man ikke kan vente at UNRWA med sine ansatte skal kunne løse flyktningeproblemet. Det må løses på et politisk plan.

Vi beklager at vi har gjengitt feil fakta. Men hovedtanken står fast: UNRWA tjener til å opprettholde flyktningeproblemet, mens andre flyktningeproblemer etter hvert blir løst. Og det er en skandale – verdens skandale og arabernes skandale, ikke minst siden de selv har jaget sine jøder.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelInn i Nablus for å slå ned terror
Neste artikkelEgne regler for jøder
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise