“Israel kan ikke tåle smerte”

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Seal spurte så om Israels svakhet. Assad svarte: “Israelerne som enkeltmennesker og som samfunn kan ikke tåle smerte i en lang periode. Det kan vi. Det er vår fordel.”

Så fram til år 2002: Ser vi dette i dagens perspektiv, har mange arabere i alminnelighet, og mange palestinere i særdeleshet, de samme oppfatningene som nå avdøde Hafez Assad gav uttrykk for. Det var disse tankene som lå bak at Arafat startet intifadaen i september 2000: Med stadige israelske tap vil israelerne bli så redde, trøtte og leie at de gir opp og går med på hva som helst.

I stedet er situasjonen nå den at et rekordstort flertall av jødene i Israel støtter Sharons politikk (eller vil gå hardere til verks).Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag