Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Økt militærtjeneste

Den israelske regjeringen har foreslått at reservestyrkene skal innkalles sju dager mer enn tidligere, dvs. 37 dager i stedet for 30 dager i året. Dette er den tjenesten israelske sjåfører, bønder, fabrikkarbeidere, ekspeditører, leger, lærere osv. må gjøre hvert år fra de slutter 3-4 års militærtjeneste og til de blir ca. 50 år.

Bakgrunnen for at man nå øker militærtjenesten, er de militære operasjonene på Vestbredden og Gaza-stripen, som har som mål å ødelegge terroristenes infrastruktur, konfiskere våpen og arrestere terrormistenkte.

Trussel i nord
Dessuten er det en stor trussel ved nordgrensen, hvor Hizbollah har hundrevis av raketter rettet mot Nord-Israel. Det er også store, syriske styrker nær grensen.

Israels stabssjef, Shaul Mofaz, sa nylig at det israelske forsvaret blir stadig mer avansert. Israel blir derfor stadig mer overlegent i forhold til det syriske. Israel har gitt USA beskjed om at dersom Hizbollah angriper Israel for alvor, vil Israel også ramme syriske mål. Bakgrunnen er at Syria har mulighet for å stanse og/eller fjerne Hizbollah.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart