“Husarrest”

I slutten av juni ble det grundig meldt i våre medier at Arafat hadde fått lederen for Hamas, sjeik Ahmed Yassin, plassert i husarrest. Det er ufattelig at de ikke blir leie av å late som om de tror på dette opplegget.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Det er vel bare det intense jødehatet som får dem til å kaste over bord alle journalistiske standarden for gang på gang å gjengi, i tilsynelatende fullt alvor, palestinske meldinger som de vet er en ren bløff.

Vi viser til artikkelen  Arafats arrestasjoner er en bløff. Der er det nevnt eksempler fra en tidligere “husarrest”, som allerede da var langt ute i rekken.

Denne gangen varte den grundig meldte “husarresten” mindre enn en dag. Og så kom meldingen om at Yassin deltok i en demonstrasjon Hamas holdt 28.06. Han sa: “Jeg har ingen informasjon om noen ordre til å sette meg i husarrest. Det har ingen fortalt meg, derfor er jeg her.”

Det dreier seg om lederen for en organisasjon som står bak en betydelig del av selvmordsbombene. Hele opplegget er å holde israelerne for narr og strø salt i såret til de etterlatte og sårede.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelTo selvmordsangrep avverget av IDF
Neste artikkelArafat skal ikke utvises
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise