Yisrael Ba’aliya

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Partiet har 4 mandater i Knesset. Det er regnet som et “russisk” parti. Det merker konkurransen fra Avigdor Liebermans parti Yisrael Beiteinu, som står på ytre høyre. Det gjenstår å se om Yisrael Ba’aliya vil tjene på at dette partiet nå går i allianse med andre høyrepartier og dermed får svekket sin “russiske” profil, selv om Lieberman fremdeles blir leder.

Partiet arbeider nå for å få kontakt med innvandrere også fra andre land enn det tidligere Sovjetunionen. Ikke minst innvandrere fra engelsk-talende land mener at de får liten hjelp og støtte til å etablere seg i det israelske samfunnet. Det gjenstår å se om Yisrael Ba’aliya lykkes i å etablere seg som en talsmann også for andre innvandrere.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelPalestinere skjøt mot israelske soldater
Neste artikkelKlargjør før Irak-krig
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no