– 550 Hizbollah-soldater drept

Hizbollah har under krigen sagt at nesten ingen av deres soldater er blitt drept. Det er en av grunnene til at mange (også her i Norge) har brukt slagordet "flere barn enn soldater er blitt drept" eller at "nesten alle drepte er sivile".

Hizbollah har under krigen sagt at nesten ingen av deres soldater er blitt drept. Det er en av grunnene til at mange (også her i Norge) har brukt slagordet «flere barn enn soldater er blitt drept» eller at «nesten alle drepte er sivile».

Dette stemmer ikke, heller ikke om vi ser bort fra den israelske offensiven som startet omtrent da FN vedtok våpenhvile. 31. juli hadde Israel en liste med over 200 navn på drepte Hizbollah-soldater. I tillegg var mange drept som Israel ikke kjente navnene på. Før den store israelske offensiven startet, anslo en israelsk militærkilde at Israel hadde drept 550 Hizbollah-soldater, og over halvparten av dem kjente man navnet på.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel70 prosent av rakettene er skutt fra Litani
Neste artikkelKrigen er enda ikke over
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise