Importen fra Israel øker fortsatt

Importen fra Israel til Norge var på 377 millioner kroner i første halvår. Dersom siste halvår blir tilsvarende, vil det innebære en vekst i importen på 16 prosent i forhold til rekordåret 2006.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Importen fra Israel til Norge var på 377 millioner kroner i første halvår. Dersom siste halvår blir tilsvarende, vil det innebære en vekst i importen på 16 prosent i forhold til rekordåret 2006.

Importen av frukt og grønnsaker fra Israel ser ut til å øke dramatisk. I følge Statistisk sentralbyrå ble det importert frukt og grønnsaker for 106 millioner kroner ihele 2006Første halvår i år 2007 er det allerede importert for 110 millioner kroner.

Ved utgangen av juni hadde Norge importert fra Israel råvarer for 14 millioner kroner, kjemiske produkter 34 millioner kroner, bearbeidede varer 30 millioner kroner, maskiner og transportmidler 132 millioner kroner og forskjellige ferdige varer 52 millioner kroner.

Statistisk sentralbyrå har notert en sammenhengende vekst i norsk import fra Israel helt siden 2003, til tross for ulike boikott-aksjoner.

Se tabell over samhandelen Norge-Israel fra 1993-2006.

Kjøp israelske varer!
Boikott av Israel i Norge
Boikott av Israel er dumt og umoralsk

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelAdvarer mot å involvere Hamas
Neste artikkelBenny Morris: Israel tilbød Syria 99,9 prosent av Golan-høydene i 1999/2000
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise