Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hvor mye visste tyskerne om Holocaust?

Tyskerne hadde grunnlag for å forstå hvilken skjebne jødene gikk i møte under Holocaust, konkluderer den tyske historikeren Peter Longerich i boken «Dette visste vi ikke noe om!».

Samtidig holdt naziregimet tilbake opplysninger om hvor og hvordan utryddelsen fant sted.

– Longerich har skrevet en rystende bok om dødelig maktmanipulering skriver Aftenpostens Nils Morten Udgaard i sin anmeldelse.

Bygger på nye kilder
Boken gir svar på mange spørsmål. Hva visste den vanlige tyske kvinne og mann om Holocaust? Hvordan ble den nasjonalsosialistiske «jødepolitikken» framstilt i Hitler-regimets propaganda? Hvordan reagerte folk flest på rykter og beretninger om nazistenes systematiske mord på Europas jøder?

Basert på nye kilder forteller den tyske historiker Peter Longerich om den rystende virkeligheten i Tyskland før og under den andre verdenskrig. Han viser oss hvorledes den tyske befolkningen forholdt seg til jødeforfølgelsenes ulike faser – diskrimineringen, segregasjonen, fordrivelsen, deportasjonen og det endelige massemordet.

Forfatteren Peter Longerich (bildet) ble født i Krefeld i 1955. Han er professor i nyere tysk historie og direktør for Research Centre for the Holocaust and Twentieth-Century History ved Royal Holloway College ved Universitetet i London.

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart